Tallers per persones en situació d’Atur

L’associació DI-GAM, dignitat-grup d’ajuda mútua (GAM) de persones en situació d’atur en col·laboració amb el grup DIGNITAT, estem organitzant uns Tallers gratuïts per tal d’aprofundir en aquelles qüestions relacionades amb la nostra situació d’atur.

L’objectiu és conèixer i pensar col·lectivament sobre les diverses experiències personals i també en els grups d’ajuda mútua, i les dificultats que hem d’encarar per construir eines de suport emocional en comú i d’acció solidària; així com les perspectives de futur dels GAM, que passa per la possibilitat d’incidir més en el teixit social i en les persones en situació d’atur invisibilitzades.

En el programa que us adjuntem podreu trobar les activitats que conformen els Tallers, i que es realitzaran en 3 jornades en les dates i lloc que s’indiquen més avall. En la sessió del darrer dia presentarem una proposta d’intervenció amb grups de persones en situació d’atur a les oficines del SOC, que s’emmarca en el Programa Interdepartamental de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya (PINSAP) i el SOC. Aquesta intervenció, que voldríem que comptés amb la participació de membres dels GAM, se centra en la qüestió de l’afectació emocional i l’ajuda mútua en l’àmbit comunitari com a recurs per enfrontar les necessitats materials i psicosocials de les persones afectades.

PODEU APUNTAR-VOS A TOTS ELS 3 DIES O NOMÉS A 1 O A 2 DIES.

LLOC: Seu nacional de CCOO de Catalunya Sala “Assemblea”, Via Laietana,16, planta soterrani

DIES I HORARI: Els divendres 13, 20 i 27 de gener del 2017, de 16:30 a 20:30 h.

A efectes d’organització us preguem que confirmeu assistència a aquest correu: asdigam@gmail.com

Jornades aturats gener